Posterscreens, narrowcasting advertentie systeem

Internet applicaties

Posterscreens, narrowcasting advertentie systeem

Deze Posterscreens-narrowcasting-applicatie maakt het mogelijk advertenties online te ontwerpen en in te plannen. De ingeplande advertenties worden daarna vertoond op grote LCD-schermen op verschillende publieke locaties in heel Nederland.

Dit nieuwe idee moet het mogelijk maken om voor een laag bedrag direct te kunnen adverteren op verschillende locaties in Nederland (narrowcasting). Denkt u hierbij aan bakkers, slagers, kappers, stations en andere plaatsen waar bezoekers op een stoel of achter de kassa staan te wachten. Door de lage instapkosten en vooral makkelijk te gebruiken website/ applicatie is het voor iedereen mogelijk om zelf een advertentiecampagne op te starten. Het is al mogelijk om voor € 5,- een campagne te  beginnen waar het afrekenen direct via internet gebeurd.

BlueBerry ontwikkelde de online programmatuur voor Posterscreens, bestaande uit een website waar geïnteresseerden zichzelf kunnen aanmelden als adverteerder, een controlpanel waar adverteerders hun campagnes kunnen instellen en afrekenen en een online editor ontwikkeld met het Adobe Flex-platform.

Met de editor is de adverteerder zelf in staat zijn advertenties op te maken. Men kan hierbij  zelf afbeeldingen uploaden en teksten plaatsen in verschillende formaten, kleuren en lettertypes, in een soort “Powerpoint”- achtige online omgeving.
 

Het interactieve magazine platform van BlueBerry

Het interactieve magazine platform van BlueBerry

Creƫer zelf een eenvoudig verrijkt PDF magazine of een uitgebreid geanimeerd interactief magazine.

Meer informatie