Vacature

Javascript developer

Bij BlueBerry zijn we op zoek naar een developer die met ons meewerkt aan het ontwikkelen van zowel websites als html5 internet-applicaties. Naast bestaande lopende opdrachten vanuit klanten, zoeken we een programmeur voor de doorontwikkeling van ons eigen digitale magazine platform.

Een applicatie die in een steeds complexere vorm aan het doorgroeien is. Om al deze mooie nieuwe ideeën te realiseren zoeken we een nieuwe collega die dit ook werkelijk kan uitvoeren.


Tussen de Back-end developers, front-end developers, iOs developers en grafisch ontwerpers zijn we op zoek naar een persoon die verantwoordelijk is voor de doorontwikkeling van dit platform. Je bent gedreven in PHP/ HTML5 / CSS / Javascript en hebt eerder gewerkt met JS frameworks. Je begrijpt wat responsive inhoud en weet wat er in de wereld van Javascript/Html5 is te verkrijgen.


Geen front-end, geen back-end, maar eigenlijk van alles een beetje waar een groot deel van de focus op programmeren in JS en PHP ligt.

Functievereisten in het kort :

  • Kennis van HTML5 / CSS / Javascript
  • Gewerkt in NodeJS / React
  • Kennis van PHP / MySQL
  • Iemand die meewerkt en denkt; de ontwerpkant en de ontwikkelkant

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende functie binnen een enthousiast team. Een werkomgeving waar jij daadwerkelijk onderdeel bent van het succes van de organisatie. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij BlueBerry Media? Stuur dan een e-mail naar werken@blueberry.nl of neem contact op met Berry van Elk – 076-5430852

Contactgegevens

BlueBerry Media B.V.
Schapendreef 78
4824AM Breda
+31 (0) 76 5430852
info@blueberry.nl

Storingen buiten kantooruren

In geval van storingen buiten kantooruren kunt u contact opnemen met Berry van Elk op het nummer 06-28337705

Vragen over ons magazine platform?

Kijk dan op de website www.maglr.com of voor verdere vragen op onze support website.

Stuur ons een bericht

Bedankt,
Je opmerking is verzonden, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er gaat iets verkeerd. Controleer de velden en probeer opnieuw